Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Potreboval som "na diaľku" vyriešiť predaj bytu a dostal som kontakt na pána Broža. Od prvého momentu bola komunikácia bezproblémová a dohody jasné. Keďže bolo pre mňa nepraktické kvôli rôznym drobným záležitostiam cestovať na otočku Bratislava-Praha-Bratislava, vybavil ich za mňa.

Pána Broža a jeho ZAPA reality jednoznačne odporúčam. Profesionálny a férový prístup, pohodová a priateľská komunikácia.

R.T.

 

Dobrý den pane Brož,

moc rádi bychom poděkovali za Vaši spolupráci při koupi našeho domu. Musím říci, že naprostá komunikace s Vámi byla úžasná. Když jsme cokoliv potřebovali, vždy jste nám bez problému pomohl a vyhledal, žádné zbytečné protahovaní.

PS: už Vás doporučuji dále, protože profesionál s Vaším přístupem je značka ideál.

Krásný den R. a H.

 

Realitní kancelář ZAPA s.r.o.  jsem koncem minulého roku neoslovovala náhodou, již před lety jsme se sestrou využily jejích služeb, tehdy na doporučení. Takže teď už jsem vsadila na jistotu a nemýlila jsem se. Pan Brož profesionálně a precizně kolem prodeje domu vše zařídil. Vše v klidu a velmi rychle. A že toho nebylo málo, co se začalo k dořešení objevovat!  Ve spolupráci s právníky a notářkou připravil na závěr i potřebné smlouvy. Vřele tuto realitní kancelář doporučuji všem, hlavně těm, kteří si chtějí ušetřit nervy.

Velký dík P.L.  

Profesionální a hlavně lidský přístup. Pan Brož je velmi spolehlivý a zodpovědný, připravil veškeré smlouvy, včetně právních služeb a převodu vlastnictví na katastru. Prostě 'all inclusive' nadstandardní servis, který můžeme doporučit. Kromě toho jsme se stěhovali do ciziny, a pan Brož všechno zařídil sám, i prohlídky, i převod elektřiny/plynu, i bezproblémový prodej bytů. Neumím si představit že bychom to zvládli sami. Děkujeme mockrát! Jsme moc spokojeni.

O. T., prodávající

Absolutní profesionalita, ochota, vstřícnost, spolehlivost, férovost, transparentnost a trpělivost. Realitní kancelář ZAPA reality v každém ohledu doporučuji a pokud bych někdy v budoucnu kupovala nemovitost, určitě se na ni znovu obrátím.

V. A., kupující, září 2021

Chtěl bych tímto poděkovat panu Brožovi za vynikající služby při koupi nemovitosti. Během celého procesu, nebyl jediný zádrhel. Pan Brož je poctivý a férový člověk, na kterého bych se bez obav obrátil při dalším nákupu/prodeji nemovitosti. Za celou naši rodinu DĚKUJI!!!

,,Měl jsem možnost poznat několik makléřů a mohu říct, že pan Brož nepatří mezi nejlepší... on je totiž NEJLEPŠÍ ze všech. Lidský přístup, sem tam prohodí nějakou vtipnou historku a ještě vám dokáže poradit i v jiných věcech. U této realitní kanceláře žádné kličky nenajdete. Mohu jen doporučit :-)  

IS

Tímto bych se ráda podělila o mojí zkušenost s panem Brožem.

Se službami, které v rámci své RK poskytuje jsem byla velice spokojená. Oceňuji jeho korektní a velice vstřícný přístup. Na vše jsem dostala odpověď, co slíbil, to také splnil a v dnešní době to není úplná samozřejmost. Pokud budu v budoucnu potřebovat služby realitní kanceláře, moje volba bude jasná, opět se obrátím na pana Brože.

Za to vše mu patří moje velké "děkuji".

DK

 

Vážený pane Broži,

chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat za poskytnuté služby při prodeji nemovitosti, za váš naprosto dokonalý a profesionální servis.

S vaší prací jsem byla nadmíru spokojená, vaše vysoká profesionalita a velmi kultivované vystupování, milé a příjemné jednání a vstřícnost, vždy k mé spokojenosti jste zodpověděl veškeré mé dotazy a ochotně uměl poradit.

L. S.

 

Vážený pane Broži,

 jsem maximálně s Vašimi službami spokojen nejen co se týká prodeje domku v Litovli, ale celkově za dobu co  spolupracujeme. Vždy Vás rád doporučím někomu novému. Moji spokojenost můžete klidně dále sdílet ostatním zákazníkům.....

S pozdravem

P. B.

 

Dobry den pane Broži, zde je moje slíbené hodnoceni:

 Byla jsem mile překvapena osobním přístupem a vstřícností. Vše proběhlo nad rámec očekávání. Pan Brož drží slovo a účastní se celého procesu, se vším dokázal poradit. Dekuji za perfektní spolupráci a vřele doporučuji!

L. K.

 

Dobrý den,

 rád bych napsal pár slov o zkušenostech s prodejem bytu přes firmu p. Brože.

Prodej probíhal od začátku velice hladce a bezproblémově.

Byt byl prodaný velice rychle a ani ve snu jsem nedoufal, že cca 3 měsíční řetěz vybavování různých papírů a potvrzení proběhne bez sebemenších problémů. Pan Brož byl velice profesionální, jak z pohledu prodávajícího, tak i kupujícího. Vždy dokázal podat potřebné informace ohledně nemovitosti, případně smluv a dalších záležitostí.

I paní kupující byla velice nadšena ochotou a přehledem, když potřebovala nějaké informace ohledně bytu, které jsem já neměl, případně komunikace s SVJ.

Vše, od smlouvy, přes uložení peněz u advokátky, až po katastr, řešil v co nejkratší možné době.

Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat za spolupráci při prodeji mého bytu.

A určitě bych firmu p. Brože doporučil případným zájemcům.

M. Š.

 

S profesionálním milým přístupem pana Brože jsem byla maximálně spokojená. Nikdy na mě, jako kupujícího netlačil, ale naopak mi vyšel vstříc úplně ve všem.

Bylo mi opakovaně umožněno se jít do bytu podívat, na vše jsem dostala odpověď. Při koupi bytu bylo vše maximálně připravené a žádost o vklad do katastru byla do podatelny zanesena hned druhý den. Jednání s bankou o možném poskytnutí úvěru jsem nemusela sama vůbec řešit, protože bylo o vše postaráno. Dokázal mi pomoci s převodem elektřiny, i plynu a vyplněné přiznání k dani dokázal připravit hned. Byla jsem velmi spokojená. Děkuji.

 M.K.

 

Dobrý den pane Brož,

velice děkujeme za vyplněné daňové přiznání a veškerou instruktáž. Ještě bych chtěl velice poděkovat za celý průběh koupě bytu. Byla opravdová radost s vámi spolupracovat. Velice jste nám vše usnadnil a výrazně vše zjednodušil.

Budeme se těšit snad někdy na shledanou.

S pozdravem,

J. O.

 

Dobrý den pane Broži.

Myslím, že teď budu mluvit i za V., že jsme moc rádi, že jsme při koupi dnes už našeho domu jsme měli štěstí jak na prodávající Š., tak i na Vás jako na zprostředkovatele prodeje. Je pravda, že to byly veliké nervy, ale Vy osobně jste nám hodně pomáhal celý ten zdlouhavý proces zvládnout. Vysoká profesionalita je znát z Vašich zkušeností.  Rozhodně  Vás budeme doporučovat našim známým a přátelům, kteří budou řešit nákup či prodej nemovitosti.

Děkujeme

F. P. a V. V.

 

Služeb společnosti ZAPA reality, s.r.o. jsem využil při nákupu a následném pronájmu bytu na Petřinách v Praze 6. Byl jsem velice spokojen s flexibilním a vysoce profesionálním přístupem zástupce této společnosti, pana Romana Brože.

 Se srdečným pozdravem  František V.

 

Dobrý den,

chtěl bych ocenit aktivní a profesionální přístup při prodeji našeho bytu, který byl v krátké době zakončen jeho úspěšným prodejem.

S pozdravem Jan M.

 

S RK Zapa a panem Brožem spolupracuji už 10 let. Přístup je vždy korektní a platí to, na čem se domluvíme. Pokud se vyskytl jakýkoli problém, společně jsme ho vždy zvládli vyřešit ke spokojenosti všech stran a k uzavření obchodu vždy došlo v co nejkratším termínu, který okolnosti umožňovali. Proto se vždy k panu Brožovi a RK Zapa rád vrátím a proto jsem ho také vždy doporučil jak svým příbuzným, tak svým známým a kolegům.

Václav J.

 

Dobrý den, se spoluprací jsem moc spokojená, v bytě už dělám rekonstrukci a jsem v kontaktu s paní Veselou.

Opravdu moc děkuji za Váš přístup, pokud bude v okolí někdo něco hledat, doporučím Vás, moc děkuji, prozatím hezký den, dost možná se na Vás obrátím ještě v budoucnu.

Hezké odpoledne,

MS

 

Vážení,
 ráda bych touto cestou vyjádřila poděkování panu Brožovi za zprostředkování prodeje našeho pozemku. Jeho služeb jsme  využili již opakovaně a mohu ho jen doporučit. Je zárukou spolehlivosti, korektnosti, profesionálního přístupu a čestného jednání. Ještě jednou děkuji pane Brož a držím palce do dalších úspěšných akcí.
Jitka H. J.

 

S panem Brožem jsme byli naprosto spokojeni a můžeme ho doporučit i dalším zájemcům. Jeho jednání bylo velmi vstřícné a profesionální, zaujal nás hlavně jeho osobní přístup, který se často u ostatních makléřů nevidí. Předal nám ochotně a srozumitelně veškeré informace ohledně bytu. Jakékoliv komplikace se snažil rychle vyřešit v náš prospěch. Zkrátka služby pana Brože nám velmi pomohly při našem prvním stěhování.

Děkujeme a těšíme se na další hladkou spolupráci.

Jakub R."

 

V osobě pana Brože jsem se setkal s velmi rozumným, aktivním a celkově profesionálním přístupem.

Dle mé zkušenosti je jedním z mála realitních makléřů, jejichž provize je opravdu zasloužená.

Aleš T.

 

Dobrý den pane Brož,

za vše Vám mnohokrát děkuji.  Nečekala jsem, že pronájem bytu proběhne tak hladce a rychle. Spolupráce s Vámi byla naprosto perfektní, ochotně jste mi vše  kdykoliv vysvětloval a radil. Vřele Vás budu všem doporučovat. Těším se na další spolupráci s Vámi.

S pozdravem  Lucie J.

 

Dobrý den pane Brož,
Velice ráda zhodnotím vaši práci.
Byla naprosto profesionální a Váš přístup vždy korektní.
Určitě mohu doporučit a v budoucnosti ráda využiji vašich služeb.
S pozdravem
                       Jitka P.

 

Dobrý den, ráda bych se zde podělila o svou osobní zkušenost se Zapa reality s.r.o., jmenovitě s panem Romanem Brožem.

Již od úvodního setkání se choval velmi ...profesionálně a zároveň objektivně, nesnažil se jednat čistě ve prospěch prodávajícího. Po celou dobu mi ochotně podával veškeré potřebné i doplňující informace ohledně koupi nemovitosti, příslušných smluv, jednání s bankou apod., což mi ušetřilo hodně času a bylo pro mě velkou pomocí.

Proces koupě nemovitosti probíhal hladce bez problémů nebo zdržování. Co pan Brož slíbil, to také dodržel. Zejména oceňuji naprosto upřímné a férové jednání, se kterým jsem se při hledání bytu u jiných realitních makléřů nesetkala.

Dle mého názoru je pan Brož světlou výjimkou ve svém oboru, a tedy mohu jen vřele doporučit spolupráci právě s ním.

Děkuji!

Magdalena P.

 

,, Dobrý den, chtěla bych se tímto dopisem podělit o své zkušenosti se snahou získat pronájem v Praze. 4 měsíce jsem byla v kontaktu se spoustou a spoustou realitních kanceláří, někteří realitní makléři mi přišli, že jim jde pouze o rychlý zisk a ne o klienta, nic nemám proti mladým lidem, ale když přijdete na prohlídku bytu a slečna Vám jenom pokynutím ruky ukáže tady to je a dál nic, na otázky ohledně bytu nedokáže odpovědět, tak to je k ničemu. Nikdo mi nezaplatí čas a projeté peníze. Až včera se na mě usmálo štěstí se jménem pan Roman Brož z realitní kanceláře ZAPA reality,s.r.o.. Škoda,že jsem nezvolila jeho hned, mohla jsem si ušetřit spoustu času a nervů. Pan Brož je u mě vysoce ceněný odborník a v oblasti realit u nás nemá konkurenci!!!! Pane Broži, moc Vám děkuji za odborný výklad, všechno jste mi vysvětlit, zařídil, ukázal a sepsal veškeré závady, poradil (dokonce i mimo rámec své práce jste vypracoval a předložil dokumenty které mi pomohou v dalším životě). Ještě v den prohlídky byla zajištěna smlouva, cenová relace nízká oproti jiným, hned druhý den jste se mi opět věnoval a ten den jsem měla smlouvu a klíče od bytu. Musím podotknout, že jste ještě znovu celý byt prohlédl, zda je opravdu vše v pořádku. Závěrem ještě jednou moc děkuji ZAPĚ a panu Romanu Brožovi za všechno. Vřele doporučuji, u mě jste 1 na trhu. Zdeňka V. zdenka.vlk@seznam.cz " 

 

,, Dobry den pane Broži,

se službami Vaši RK jsem byla velmi spokojená, líbí se mi rodinný individuální přistup. Příště bych se opět obrátila na vaši RK.

Přeji vše dobré

Andrea F. "

 

,, U firmy Zapa reality jsem prodával byt v Praze. Naprosto skvělý a profesionální přístup, rovné jednání a spolehlivost p. Brože, by mělo být příkladem všech realitních kanceláří. Ještě jednou Vám děkuji za spolupráci.

Vítězslav P. "

 

,, Při pronájmu nebytových prostor jsme se setkali s nezvykle rychlým, vstřícným a solidním jednáním jak od pana pronajímatele, tak makléře pana Romana Brože. S jeho službami jsme nadmíru spokojeni a v případě potřeby se na něj s důvěrou opět obrátíme. Makléřů s touto profesionální úrovní je jako šafránu.

Gabriela A. "

 

,, Dobrý den pane Broži,

ráda bych na úvod potvrdila, že kopie dokladů pro FÚ v pořádku pošta doručila.

Pokud jde o spokojenost s Vaší prací byli jsme naprosto spokojeni. Byl jste nadmíru ochotný dle našeho názoru i více než je v dnešní době běžné. K prodeji nemovitosti jste přistupoval zodpovědně a velmi aktivně. Reagoval jste na zájemce a jejich připomínky (viz např. zjišťování cen případné demolice objektu). I nám jako prodávajícím jste se trpělivě věnoval, radil nám a vysvětloval. Velkým přínosem bylo i samotné zajištění prodeje veškeré dokumenty, obíhání úřadů apod.

Opravdu Vám všichni moc děkujeme a nenapadá mě jediné negativum, které bych napsala.

Přejeme Vám do další práce spoustu úspěchů a v případě, že budeme potřebovat služby realitní kanceláře, víme kam se vzhledem k výborným zkušenostem obrátit.

Mějte se moc pěkně Zdenka K. "

 

,, Dobrý den pane Broži,
  spolupráce s Vámi byla nejlepší možná. Potřebovali jsme vysvětlit, objasnit - ochotně jste
  vysvětloval a objasňoval. Věci jste zařídil tak, že jsme nic nemuseli zařizovat. Akorát musíme zaplatit to, co jsme se dohodli, ale to rádi zaplatíme a nelitujeme, že zaplatíme za takové služby jakých jsme se od Vás dočkali. Takže jsme rádi, že jsme si vybrali právě Vás a když budeme příště  něco vyřizovat v tomto oboru zvolíme si opět Vás.
  Děkuji za spolupráci.      Václav H. "

 

,, Dobrý den pane Broži,

 to je skvělé, že už je to v pronájmu. Diky vám za rychlé řešení. Bylo to snadné s vámi pracovat, jste vždy k dispozici  a rychle reagujete na dotazy. Jsem ráda, ze jsem ¨šla "do party" s vámi a ne s XXXXX.

Zdraví Bela D. "

 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    TOPlist